Kaivinkone.

Kaivinkonetyöt monipuolisiin urakoihin Kaustisella ja lähiseudulla

Ota yhteyttä

Maansiirto ja Kuljetus Sauli Puumala Oy palvelee kattavasti maansiirtoon ja kuljetustarpeisiin liittyvissä toimeksiannoissa. Laadukas kalustomme mahdollistaa monipuoliset maansiirto- ja kuljetustyöt tonteilla ja työmailla. Myymme ja kuljetamme myös maa-ainekset Kaustisen, Teerijärven, Vetelin ja Evijärven seuduilla. Kaivinkonetyöt hoidamme juuri tarpeisiisi sopivan kokoisella työkoneella, ja kuljetuspalvelumme avulla kuljetat myös suuret työkoneet.

Kaivinkonetyöt

Palvelemme sinua kaikenkokoisissa kaivuutöissä, kuten rakennusten pohjatöissä, piha- ja ympäristötöissä, salaojituksissa ja raivaustöissä. Osa kaivinkoneistamme soveltuu ahtaiden paikkojen kaivuutöihin, ja järeämmällä kalustollamme hoidamme vaativatkin urakat. Kaivinkoneemme sopivat myös rakennusten purkutöihin, teiden tekoon sekä puiden kaatoon koneen avustuksella. 

Maansiirtoon tarkoitettu ajoneuvo.

Maansiirto

Ammattilaisen avulla hoidat tehokkaasti ja aikataulussa muun muassa rakennusten perustuksien teot, talonpohjien täytöt, teiden ja parkkipaikkojen perustyöt, pihatyöt sekä ojien kaivuut. Kääntymällä puoleemme saat käyttöösi ammattimaisen kaluston, joka tekee työstä turvallista ja jonka ansiosta projektisi valmistuu suunnitellusti. 

Maa-ainesten myynti ja kuljetus

Toimitamme ja myymme monipuolisesti maa-ainesta pihaan, työmaalle, puutarhaan, ajotielle tai muihin tarpeisiisi. Laaja valikoimamme kattaa muun muassa pienen murskeen, soran, sepelin, hiekan ja mullan. Kuljetamme maa-ainestilauksesi suoraan pihallesi tai työmaallesi toiveidesi mukaisesti ja sovitussa aikataululla.

Kuljetuspalvelu.

Kuljetuspalvelu

Maansiirto ja Kuljetus Sauli Puumala Oy:n kuljetuspalvelu on helppo ja kustannustehokas vaihtoehto kaikkiin kuljetustarpeisiin. Kalustostamme löydät sora- ja  koukkulava-autot. Palvelumme kattavat muun muassa työkoneiden kuljetukset, vaihtolavakuljetukset, vilja- ja kappaletavarakuljetukset, maa-ainesten kuljetuspalvelut ja puukuljetukset. Kerro kuljetustarpeistasi meille, niin autamme parhaimman kuljetusvaihtoehdon valinnassa.

Ota ammattilainen mukaan urakkasi suunnitteluun

Maansiirto ja Kuljetus Sauli Puumala Oy:n ammattitaito takaa hyvin suunnitellun ja toteutetun urakan tarpeisiisi. Pidämme kaikissa tapauksissa huolta siitä, että työt ja aikataulut suunnitellaan muut projektisi osa-alueet huomioiden, olipa kyseessä kertaluonteinen kuljetustarve tai toistuvat kaivinkonetyöt. Palvelemme Kaustisella ja lähiseudulla. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus!